HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόστολος Κοντής: Τα Καλάβρυτα αξίζουν ένα μέλλον αντάξιο του ιστορικού τους παρελθόντος και της πορείας τους

Καλαβρυτινές και Καλαβρυτινοί , Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος ...



Καλαβρυτινές και Καλαβρυτινοί ,
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαβρύτων, με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» έχοντας ως γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την επιθυμία όλων των συνδημοτών μου για την ‘καθημερινότητα’ μας σε μια πόλη που θα χαρακτηρίζεται από οικονομική και πνευματική ευρωστία.
Για το λόγο αυτό αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση του κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου να συμπορευτώ μαζί του, θεωρώντας ότι η πρότασή του για την τοπική αυτοδιοίκηση συνδυάζει τη γνώση με την εμπειρία και τη δημιουργική διάθεση με την αγάπη για τα Καλάβρυτα και την ιστορία τους.
Θα είμαι εδώ για να συζητώ μαζί σας, ν΄ακούω όσα έχετε να μου πείτε για τις ανάγκες της πόλης μας, για να φτιάξουμε μαζί τις γειτονιές του ‘κόσμου μας’ , ώστε να γίνουν -όσο είναι εφικτό- ο μικρός Παράδεισος που ονειρευόμασταν παιδιά.
Τα Καλάβρυτα αξίζουν ένα μέλλον αντάξιο του ιστορικού τους παρελθόντος και της πορείας τους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αντικρίσουμε κατάματα με δυναμισμό, εξωστρέφεια και αναπτυξιακό όραμα . Καμία αναβλητικότητα δεν είναι επιτρεπτή , καθώς όπως έλεγε ο Einstein : ’’Ποτέ δεν σκέφτομαι το μέλλον . Έρχεται αρκετά σύντομα΄΄
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω όλους. Ζητώ λοιπόν με καθαρό βλέμμα και το χέρι στην καρδιά την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας και δεσμεύομαι να συμβάλλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση και την εξέλιξη της πόλης μας, καθώς είμαι ΕΝΑΣ από εσάς και θα είμαι εδώ για ΟΛΟΥΣ εσάς.
Με εκτίμηση
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Χ. ΚΟΝΤΗΣ
Συνταξιούχος
Πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.