HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκινητική ανταπόκριση των Καλαβρυτινών για τη συλλογή βοήθειας προς τη Θεσσαλία

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Καλαβρυτινών στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο Δήμος Καλαβρύτων  και οι πολιτιστικοί σύλλογοι για τη συλλ...



Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Καλαβρυτινών στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο Δήμος Καλαβρύτων  και οι πολιτιστικοί σύλλογοι για τη συλλογή βοήθειας, με σκοπό την υποστήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.
Το Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων γέμισε από είδη πρώτης ανάγκης και μεταφέρονται  στις πληγείσες περιοχές με μισθωμένο όχημα από την Δημοτική αρχή. 
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, "η καρδιά και το μυαλό μας είναι στους συνανθρώπους μας που περνούν αυτή την μεγάλη δοκιμασία. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπατριώτες μας και σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν. Είμαι σε επαφή με τους Δημάρχους των περιοχών που επλήγησαν και θα αναλάβουμε και άλλες πρωτοβουλίες, ως Δήμος και ως ΠΕΔ για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας όχι ως υποχρέωση, αλλά ως βαθιά έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης."

Το κάλεσμα μαζί με το Δήμο Καλαβρύτων απηύθυναν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Καλαβρύτων, Σκεπαστού, Κερτεζιτών «Α.Στριφτόμπολας», Δροσάτου, Κλειτορίας, Καστριών, Τριποτάμων «Ερυκίνη Αφροδίτη», Πάου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.