HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λάκης Νασιώτης: Για να μην ξεχνάμε

Χθες περιοδευσαμε τα χωριά της Δημοτικές ενότητας Αροανιας. Ανάμεσα στα αιτήματα των κατοίκων ήταν και ένα θέμα που αφορά τον τομέα υγείας ...



Χθες περιοδευσαμε τα χωριά της Δημοτικές ενότητας Αροανιας. Ανάμεσα στα αιτήματα των κατοίκων ήταν και ένα θέμα που αφορά τον τομέα υγείας και έχει σχέση με την μόνιμη παραμονή των διορισμένοι γιατρών στα Τριποταμα και τη Δάφνη που διορίζονται την μια μέρα και την επόμενη μετατίθεται στην Πάτρα. Και επειδή άκουσα ότι προγραμματίζονται δυναμικές αντιδράσεις από την άλλη πλευρά γιατι εμείς είμαστε ανίκανοι να επιλύουμε το πρόβλημα και να συγκρουστούμε με
την κεντρική εξουσία θέλω να δηλώσω τα εξής.
Μιλάω στον πρώτο ενικο γιατί εγώ προΐσταται στον τομέα υγείας αυτά τα τέσσερα χρόνια.
Απευθύνθηκα στην Πολιτεία και στην 6 ΓΠΕ και στο Υπουργείο και όχι μόνο εγώ αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Τριποταμων και Παΐων Βασιλόπουλο Λεώνιδα και Ροδόπουλο Γιώργο και η απάντηση ήταν έχουμε πανδημία τώρα και ότι θέλουμε κάνουμε. Απευθυνθήκαμε και στην ΚΕΔΕ να ενεργοποιήσει την διάταξη που περιλαμβάνει την υπαγωγή των κέντρων Υγείας και αγροτικών ιατρείων στους Δήμους γιατί αυτοί γνωρίζουν πολύ καλύτερα τις ανάγκες των Δήμων τους και αυτοί λογοδοτούν στους πολίτες.
Και όταν είδαμε ότι η Πολιτεία μας έγραψε δεν σας αφήσαμε έτσι.
Το τι κάναμε στην περίοδο COVID το γνωρίζετε πολύ καλά. Σταθηκαμε δίπλα σε κάθε χωριό όταν η Πολιτεία είχε κλείσει τις "πόρτες" στους πολίτες. Αλλα δεν σταματησαμε εκεί.
Πηγαμε παρακάτω.
Προμηθευτήκαμε και διανείμαμε σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες σε κάθε Δημόσια Υπηρεσία σε γήπεδα σε Μοναστήρια στο χιονοδρομικό Απινιδωτες και εκπαιδεύσαμε Αστυνομικούς Πυροσβέστες Προπονητές Αθλητές και όσους πολίτες ήθελαν να μάθουν στην ΚΑΡΠΑ ( Καρδιοαναπνευστικη ανάνηψη) στην ,χρήση του απινιδωτη και στην παροχή πρώτων βοηθειών. Φέραμε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων Καθηγητές Πανεπιστημιων να μιλήσουν για τον καρκίνο του μαστού των πνευμόνων για τα μέτρα πρόληψης αλλά και να εξετάσουν κλινικά αλλά και με μαστογραφία και υπερηχους όσους ήθελαν για έγκαιρη διάγνωση. Φέραμε παιδίατρους να σας ενημερώσουν για τους εμβολιασμούς των παιδιών αλλά και νε εξετάσουν όσα παιδιά ήθελαν.
Για όλες αυτές τις δράσεις μας βραβεύθηκκαμε για δύο συνεχείς χρονιές σαν ο καλύτερος Δήμος Την Ελλάδα στον τομέα της Υγείας
Και όλα αυτά με έξοδα του Δήμου.
Φέραμε τη γνώση γιατί η γνώση σώζει ζωές.
Γιατί αν ξέρεις να κάνεις κάτι το κατι είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα.
Και αυτό το κάτι κάνει την ειδοποιο διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε παράλληλα με την ασφυκτική πίεση που θα συνεχίσουμε να ασκούμε στην κεντρική εξουσία για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε.
Γι αυτό άλλωστε κατεβαίνω και υποψήφιος σ αυτές τις εκλογές. Να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα πριν 4 χρόνια Να κάνουμε τον Δήμο μας πρότυπο στον τομέα της προάσπιση της Υγείας των Δημοτών του.
Θεόδωρος Κ Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.