HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γόνη Μαργαρώ (Ρίτα): Συνοδοιπόρος με τα κοινά των Καλαβρύτων

Oνομάζομαι Γόνη Μαργαρώ, για τους περισσότερους Ρίτα, γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιούργησα την οικογένεια μου στα Καλάβρυτα. Είμαι μητέρα 2 π...



Oνομάζομαι Γόνη Μαργαρώ, για τους περισσότερους Ρίτα, γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιούργησα την οικογένεια μου στα Καλάβρυτα. Είμαι μητέρα 2 παιδιών. Σπούδασα στην σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής στην Αθήνα και έκτοτε για τα τελευταία 25 χρόνια, εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τόπο μου, τα Καλάβρυτα.
Όσο μεγάλωνα τα κορίτσια μου, συμμετείχα πάντοτε ενεργά στις σχολικές δραστηριότητες τους και στις υποχρεώσεις των γονέων και κηδεμόνων. Έχω διατελέσει ταμίας στον σύλλογο του Δημοτικού σχολείου Καλαβρύτων και έπειτα διατέλεσα τον ρόλο της προέδρου στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου.
Όσο μεγαλώνω το ενδιαφέρον μου για την αυτοδιοίκηση του τόπου που μεγάλωσα συνεχώς και αυξάνεται. Τα κοινά και η ενασχόληση με την πολιτική, που αφορούν την εξέλιξη των Καλαβρύτων, με βρίσκουν συνοδοιπόρο. Σε αυτή τον εκλογικό γύρο αποφάσισα να δώσω το στίγμα μου με τον προσωπικό αγώνα αλλά και την προσωπική ματιά μου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Μαζί με την παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» και τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο Αθανάσιο Παπαδόπουλο, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για να δούμε μαζί τα Καλάβρυτα να αναπτύσσονται.

Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Γόνη Μαργαρώ (Ρίτα)
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρυτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.