HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα στιγμιότυπα των αγώνων ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ

H ΑΕΚ παρέμεινε αήττητη στους ομίλους του εφετινού Europa League, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Άγιαξ στην Opap Arena κατάφε...

H ΑΕΚ παρέμεινε αήττητη στους ομίλους του εφετινού Europa League, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Άγιαξ στην Opap Arena κατάφερε τελικά να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Μολονότι προηγήθηκε με 2-0 στην «TSC Arena» ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι στους ομίλους του εφετινού Europa League. Ο Παναθηναϊκός έφυγε «αλώβητος» απ’ το «Sammy Ofer Stadium» της Χάιφα, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τη Μακάμπι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και σε συνδυασμό με τη νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Ρεν με 1-0 παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. οδηγώντας την κούρσα στον 6ο όμιλο με 4 βαθμούς. Με γκολ του Κουλιεράκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη την Πέμπτη στην Τούμπα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa Conference League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.