HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρύσα Λεχουρίτη: Να ανανεώσουμε την υποχρέωση στον εαυτό μας πως αξίζουμε το καλύτερο

Σαν άνθρωπος δεν εντυπωσιάζομαι από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Με κερδίζει, όμως, από την πρώτη στιγμή το νοιάξιμο, η αμοιβαία εμ...



Σαν άνθρωπος δεν εντυπωσιάζομαι από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Με κερδίζει, όμως, από την πρώτη στιγμή το νοιάξιμο, η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η κοινή αγάπη για ένα δυνατό σκοπό μαζί με άλλους ανθρώπους .
Αυτά ήταν και τα βασικά κίνητρα να λάβω μέρος ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δημαρχό μας Θανάση Παπαδόπουλο.
Πιστεύω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου πως όσο και αν γκρινιάζουμε, έχουμε ένα υπέροχο τόπο με αξιολάτρευτη ιστορία και πολιτισμό, απίστευτες φυσικές ομορφιές και το κυριότερο, δυνατούς ανθρώπους.
Θα έλεγα πως ένα βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η ανθεκτικότητα μας στα δύσκολα αλλά και η εργατικότητα μας. Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με το τόπο μας και δύσκολα θα θέλαμε να ρίξουμε μαύρη πέτρα πίσω μας. Αγωνιζόμαστε για το καλύτερο και αυτό χαρακτηρίζει όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Δεν σας κρύβω πως εκτιμώ βαθύτατα τον παππού και την γιαγιά που κρατάνε ένα φως αναμμένο και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.
Σέβομαι τον εργαζόμενο/η συμπατριώτη/σα που πασχίζει να ανταπεξέλθει μέσα από δύσκολες συνθήκες στις ανάγκες και τις επιθυμίες της οικογένειας του/της. Έχω στο νου μου κάθε δικό μας παιδί που χρειάζεται βασικές παροχές ώστε να αισθάνεται επαρκές και ενταγμένο στο σύγχρονο κόσμο.
Αναμφίβολα κάθε ηλικιακή ομάδα έχει τις δικές της ανάγκες και είναι σημαντικό να είμαστε διαθέσιμοι ως δημοτική αρχή με φροντίδα ,νοιάξιμο, σχέδια υλοποίησης και αποτελεσματικότητα να περιθάλψουμε όλες αυτές.
Μέσω της ιδιότητα μου ( ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια) έχω εκπαιδευτεί να ενδυναμώνω ψυχικά κάθε θεραπευόμενο μου και να στέκομαι δίπλα του μέχρι να βρει εναλλακτικές και λύσεις.
Είμαι εδώ για να βρούμε μαζί τον ενδεδειγμένο τρόπο και τα επαρκή μέσα ώστε κάθε δημότης μας να νοιώθει ασφαλής, επαρκής και ισότιμος.
Είμαστε τυχεροί που καταγόμαστε, μεγαλώσαμε και ζούμε σε ένα τέτοιο όμορφο τόπο. Χρειάζεται απλά να ανανεώσουμε την υποχρέωση στον εαυτό μας πως αξίζουμε το καλύτερο.
Χρύσα Λεχουρίτη
υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δήμαρχό μας Θανάση Παπαδόπουλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.