HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποχή Δικηγόρων έως και τις 27 Νοεμβρίου

Aποχή από πάσης φύσεως δίκες από σήμερα έως και τις 27 Νοεμβρίου αποφάσισαν οι δικηγόροι. Οι δικηγόροι ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου γ...



Aποχή από πάσης φύσεως δίκες από σήμερα έως και τις 27 Νοεμβρίου αποφάσισαν οι δικηγόροι. Οι δικηγόροι ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τεκμαρτή φορολόγηση.
Όπως υποστηρίζουν εκπρόσωποι του κλάδου, η φορολόγηση με βάση τεκμαρτό εισόδημα, για εισόδημα δηλαδή που δεν έχει αποκτηθεί, δεν καταπολεμά την φοροδιαφυγή αλλά οδηγεί σε επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης.
Παράλληλα θα απέχουν και από την έκδοση διαταγών πληρωμής από δάνεια με αιτούσες Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων καθώς επίσης και από εντολές προς εκτέλεση, ενόψει της κατάθεσης νομοσχεδίου για τα funds και μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, λαμβανομένης υπόψιν της πάγιας θέσης της Ολομέλειας για την προστασία των οικονομικά αδύναμων και ευάλωτων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.