HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εντυπωσίασε η ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ η Μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα

Μια εξαιρετική παράσταση παρουσίασαν οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου...



Μια εξαιρετική παράσταση παρουσίασαν οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου «ΑΓΛΑΪΑ ΚΟΝΤΗ- ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΨΑ», θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν και παρευρέθηκαν στην χθεσινή σχολική παράσταση «ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ – Η Μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα», στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων:
Την υπεύθυνη της παράστασης κα Εύη Σταμάτη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τον κο Γιώργο Μπαμπαράκο – μουσικό της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων και τα παιδιά της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, τον Θεατρικό όμιλο «Πάνος Μίχος» για τα σκηνικά και την αμέριστη στήριξη - ιδιαίτερα τον κο Λεωνίδα Μπαχά που για ακόμα μια φορά έκανε τα αδύνατα να γίνουν δυνατά -, τον Δήμο Καλαβρύτων που μας παρείχε τον χώρο – εξοπλισμό, το Σύλλογο Διδασκόντων που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και όλες τις μαμάδες που βοήθησαν εθελοντικά καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αυτού του επιχειρήματος κα Κατερίνα Αραμπατζίογλου, Ελένη Αβραμοπούλου και Βιβή Γεροπούλου, την κα Ματίνα Τααβαλά για την επιμέλεια της εμφάνισης των παιδιών.
Τέλος - αλλά περισσότερο - ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς, και φίλους που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και τα είδαν να «ανθίζουν» μέσα στο χειμώνα, να γεμίζουν χαρά και να ζεσταίνουν τις καρδιές όλων μας. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2024!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.