HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εγκαίνια για το Λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Αλεξόπουλου

Ένα νέο παιδί και άψογος επαγγελματίας, εγκαινίασε το νέο του ξεκίνημα στο τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο λόγος για τον Γιώργο Αλεξόπουλ...



Ένα νέο παιδί και άψογος επαγγελματίας, εγκαινίασε το νέο του ξεκίνημα στο τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο λόγος για τον Γιώργο Αλεξόπουλο που επέστρεψε στο τόπο του, αφού ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές σπουδές του, αριστεύοντας στο Πανεπιστήμιο και στις Οικονομικές σχολές και άνοιξε το λογιστικό του γραφείο, έναν πραγματικά καλαίσθητο χώρο, στα Καλάβρυτα. 
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το βράδυ, η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του χάρηκαν με την χαρά του, γιόρτασαν μαζί του και του ευχήθηκαν καλές δουλειές με την ευκαιρία των εγκαινίων. 
Στα εγκαίνια και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασιλόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Βαρβιτσιώτης, θέλοντας να σηματοδοτήσουν την ανάγκη στήριξης των νέων επαγγελματιών, που επέλεξαν να ζήσουν, και να αγωνιστούν στον τόπο τους.
Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλές δουλειές!  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.