HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα οι Δόκιμοι της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου οι δόκιμοι 4ετής σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής...



Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου οι δόκιμοι 4ετής σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. 92 δόκιμοι αξιωματικοί, συνοδευόμενοι από 7 εκπαιδευτές τους και τον Υποδιοικητή της σχολής επισκέφτηκαν το λίκνο του Έθνους της Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας όπου και ξεναγήθηκαν από τον καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Ευσέβιο. Ακολούθησε επίσκεψη στο τόπο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών όπου τους υποδέχθηκε και τους εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου 1943, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος και αμέσως μετά επισκέφθηκαν το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, όπου τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο κ. Σάββας Καζάνης.
Οι δόκιμοι αξιωματικοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολύπλευρη ιστορία των Καλαβρύτων και ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλος. τον Διοικητή του Α.Τ. Καλαβρύτων κ. Βασίλειο Σταθούλια που τους συνόδευσε καθόλη την διάρκεια της παραμονής τους στα Καλάβρυτα, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην εκπαιδευτική αυτή επίσκεψή τους στον ιστορικό τόπο των Καλαβρύτων.    
Η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ως αποστολή την επιστημονική μόρφωση και την επιχειρησιακή κατάρτιση, καθώς επίσης και την πολιτιστική και κοινωνική καλλιέργεια των μελλοντικών στελεχών – αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Σχολή Αξιωματικών είναι ισότιμη με τις Σχολές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και τις αντίστοιχες Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η εισαγωγή των υποψηφίων σπουδαστών στη Σχολή πραγματοποιείται από το 1995 με το σύστημα των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.