HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλο «διπλό» η ΑΕΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 32’ και κατέγραψε την ασίστ στον Στίβεν Τσούμπερ στο 40’ για το 2-0, η...



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 32’ και κατέγραψε την ασίστ στον Στίβεν Τσούμπερ στο 40’ για το 2-0, η ΑΕΚ έφυγε με μεγάλο διπλό απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας του Ολυμπιακού 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Μασούρας μείωσε στο 44’ για τους Πειραιώτες, που έψαξαν με μεγαλύτερη ένταση το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος, την ώρα που η ΑΕΚ έχασε τις δικές της μεγάλες ευκαιρίες στην αντεπίθεση, για να βρει ένα τρίτο γκολ και να «τελειώσει» νωρίτερα το ματς. Στη 2η θέση η ΑΕΚ που νίκησε για δεύτερη σερί σεζόν στο Φάληρο τον Ολυμπιακό κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στους 38 βαθμούς, στο -8 απ’ την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό πλέον οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.