HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο Καλαβρυτινοί εκλέχτηκαν στην Εθνική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Με άρωμα Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 26-28 Ιανουαρίου 2024 πρώτη Εθνική Συνέλευση των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α.) του Οικο...



Με άρωμα Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 26-28 Ιανουαρίου 2024 πρώτη Εθνική Συνέλευση των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α.) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ), μετά τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2023.
Η Νέα Συνέλευση, αποκαλούμενη και ως «Βουλή των Οικονομολόγων» αποτελείται από 200 μέλη από όλη την επικράτεια, ανάμεσά τους και δύο Καλαβρυτινούς, αμφότερους εκλεγμένους με την Παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων» (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) του Πρόεδρου Κωνσταντίνου Κόλλια:
Τον Γιώργο Κουτρουμάνη, με καταγωγή από τον Μικρό Ποντιά και,
Τον Λυκούργο Σταυρουλόπουλο, από το Σοποτό.
Ο Γιώργος Κουτρουμάνης είναι Ορκωτός Λογιστής επί 40 σχεδόν έτη, έχει διατελέσει δύο φορές Πρόεδρος στο Περιφερειακό Τμήμα του ΟΕΕ και εκλέχτηκε για πέμπτη φορά στη Σ.τ.Α. & για πρώτη φορά μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.! Με την ιδιότητά του, έχει κάνει σωρεία δημοσίων παρεμβάσεων και προτάσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία για θέματα Οικονομικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής.
Ο Λυκούργος Σταυρουλόπουλος είναι Στέλεχος της Περιφέρειας με 20ετή εμπειρία στη Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με την Παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, ενώ εκλέχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Σ.τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.