HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μεγαλείο Εθελοντισμού - Εντυπωσιακή Εκπαιδευτική Άσκηση του Ερυθρού Σταυρού (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και άκρως παραγωγική ήταν η μεγάλη εκπαιδευτική άσκηση που πραγματοποίησαν σαράντα (40) εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες...



Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και άκρως παραγωγική ήταν η μεγάλη εκπαιδευτική άσκηση που πραγματοποίησαν σαράντα (40) εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το διάστημα 12-14 Ιανουαρίου, στα Καλάβρυτα. Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε ποικίλα σενάρια διάσωσης, όπως έρευνα, διάσωση και ασφαλή μεταφορά αγνοουμένου σε απομακρυσμένο και δύσβατο ορεινό σημείο, διάσωση σε ορμητικά νερά, χειρισμός σχοινιών & συστημάτων διάσωσης, απάντληση υδάτων, έρευνα και διάσωση τη νύχτα, απεγκλωβισμό τραυματία από αυτοκίνητο με χρήση κοπτικών μηχανημάτων και μεταφορά του για διακομιδή σε νοσοκομείο κ.α.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ερυθρού Σταυρού Πάτρας, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Κο Παπαδόπουλο, τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ.κ. Ιερώνυμο καθώς και τον Ευθύμιο Τζόβολο , για την σημαντική συνεισφορά τους, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να λάβει χώρα η συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.