HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Αυτόφωρο Καλαβρύτων 43χρονη για σοβαρή υπόθεση εκβιασμού

Στο Αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων θα παρουσιαστεί σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου η 43χρονη, που συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα απ...



Στο Αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων θα παρουσιαστεί σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου η 43χρονη, που συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, σε περιοχή της Ακράτας ύστερα από καταγγελία δύο ανδρών για εκβίαση σε βάρος τους.
Σύμφωνα με το γυναίκα η οποία εργάζεται σε μπάρ στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι δύο Έλληνες, απαίτησε από αυτούς το ποσό των 1.500 ευρώ προκειμένου να μην τους καταγγείλει για βιασμό στην Αστυνομία.
Οι πιέσεις οδήγησαν τους δύο άνδρες στην απόφαση να προχωρήσουν σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται αφού συγκεντρώθηκε το ποσό που απαιτούσε η 43χρονη, προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα από τους αστυνομικούς και ακολούθησε συμφωνία των δύο με τη γυναίκα προκειμένου να της τα παραδώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του το ραντεβού τους κλείστηκε σε περιοχή της Ακράτας, όπου η 43χρονη πήγε, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πως στο σημείο της συνάντησης θα βρίσκονται και αστυνομικοί. Μόλις παρέλαβε από τους καταγγέλλοντες το χρηματικό ποσό συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.