HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για εμπρησμούς ο 74χρονος από την Ακράτα

Στα δικαστήρια Καλαβρύτων οδηγήθηκε σήμερα 13 Μαΐου ο 74χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία των εμπρησμών σε περιοχή της Ακράτας, ωστόσο τ...



Στα δικαστήρια Καλαβρύτων οδηγήθηκε σήμερα 13 Μαΐου ο 74χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία των εμπρησμών σε περιοχή της Ακράτας, ωστόσο την πόρτα του ανακριτή θα την περάσει αύριο Τρίτη 14 Μαΐου αφού η υπόθεσή του έχει κριθεί ως κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο ηλικιωμένος, κάτοικος Αθηνών έπεσε στα χέρια των αρχών μετά από έρευνες για τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές στην Ακράτα. Ο 74χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε). Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Ακράτας και της Π.Υ. Αιγίου μετά από συντονισμένη έρευνα, ως υπαίτιος πρόκλησης 7 πυρκαγιών από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση, από 6 Μαΐου 2024 έως και χθες, στην περιοχή της Ακράτας. Του έχει επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, με την υπόθεση να περνά στα χέρια του Εισαγγελέα Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kalavrytanews.com ο 74χρονος κατηγορείται για πρόκληση πυρκαγιών, όχι από αμέλεια (καύση ξερών κλαδιών που και αυτό απαγορεύεται αυτήν περίοδο) αλλά για εμπρησμούς. Ο 74χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Κηφισιάς, αναμένεται να δικαστεί με τον νέο νόμο Φλωρίδη, κάτι που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα και η όποια ποινή θα είναι εκτιτέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.