HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Οι νέοι Αγρότες εκπαιδεύονται στην πράξη

Συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους οι νέοι αγρότες Καλαβρύτων, στα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης, στο πλαίσιο της ενταγμένης Πράξης : «Δρά...



Συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους οι νέοι αγρότες Καλαβρύτων, στα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης, στο πλαίσιο της ενταγμένης Πράξης : «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Δικαιούχους Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις του Υπομέτρου 6.1 : «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020. Τα θεωριτικά μαθήματα πραγματοποιούνται στις αίθουσες του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων και η πρακτική σε κτηνοτροφικές και αγροτικές μονάδες. Μία από τις δραστηριότητες των νέων κτηνοτρόφων ήταν η επίσκεψη μαζί με τον καθηγητή Αριστείδη Γκολφνόπουλο στη μονάδα των αδερφών Μάκη και Γιάννη Βραχλιώτη για πρακτική εξάσκηση.
Τα εν λόγω προγράμματα, έχουν διάρκεια 150 ωρών (25 ημερών) και η θεματολογία τους ποικίλει, ανάλογα με την κατεύθυνση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων των καταρτιζόμενων (Φυτική Παραγωγή, Ζωική Παραγωγή ή Μελισσοκομία).
Σε κάθε τμήμα κατάρτισης, συμμετέχουν έως 25 καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές αντλούνται από το Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛΓΟ "Δήμητρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.