HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απαραίτητες αγορές πριν τις διακοπές;

  Μαγιό για κορίτσι ! Εάν αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές που πρέπει να κάνεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν χρειάζεται ν...

 


Μαγιό για κορίτσι! Εάν αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές που πρέπει να κάνεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι… Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφθείς την GAP! Εκεί θα βρεις παιδικά κοριτσίστικα μαγιό, που σίγουρα θα λατρέψει η μικρή σου! Σε απίστευτα χρώματα και σχέδια, αλλά και σε εκπληκτικές τιμές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες της. Μπικίνι, tankiniι, αλλά και ολόσωμα, από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα ή μη, κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία, που θα σε βάλει σε δίλημμα! Εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή και απόκτησε εκείνο ή εκείνα που θα σου λύσουν τα χέρια το φετινό καλοκαίρι!

 

Μαγιό για αγόρια!

Μαγιό για αγόρια μικρά και μεγάλα, που αγαπούν τη θάλασσα και ξέρουν… από μόδα, θα βρεις στην GAP! Μπορεί να έχουμε καιρό ακόμα μέχρι τις διακοπές ή να πιστεύεις πως δύσκολα θα βρεις αυτό που θέλεις για τον μικρό σου, η GAP όμως στο κάνει… εύκολο! Γιατί, φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία από αγορίστικα μαγιό, που δεν περνούν απαρατήρητα. Μπλούζες, αλλά και σορτσάκια μαγιό, σε διάφορα prints, είναι βέβαιο πως θα χαρίσουν άνεση αλλά και απόλυτο στυλ στον μικρό σου. Επίλεξε εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του και σχεδιάστε ανέμελοι τις διακοπές σας!

 

Ανδρικά σορτς!

 


Τα ανδρικά σορτς είναι πάντα ευπρόσδεκτα το καλοκαίρι! Όσα και να έχει ο σύντροφός σου, ποτέ δεν είναι αρκετά. Κι επειδή, συχνά αμελεί ο ίδιος να πάει για ψώνια, ο κλήρος πέφτει σε σένα! Επισκέψου, λοιπόν, την GAP και βρες σορτς υφασμάτινα ή jean, cargo style ή αθλητικά και εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα του! Κάνε σήμερα click στο gap.com.gr και απόκτησε εύκολα και γρήγορα ό,τι λείπει από την οικογενειακή βαλίτσα των διακοπών, σε τιμές-έκπληξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.