HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κομψότητα… έσωθεν!

  Τα γυναικεία εσώρουχα αποτελούν ουσιαστικό… αξεσουάρ της γυναικείας αυτοπεποίθησης και άνεσης. Εκτός από τη λειτουργικότητα , αντιπροσωπε...

 


Τα γυναικεία εσώρουχα αποτελούν ουσιαστικό… αξεσουάρ της γυναικείας αυτοπεποίθησης και άνεσης. Εκτός από τη λειτουργικότητα, αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα και αναδεικνύουν την αισθησιακή πλευρά κάθε γυναίκας. Από εσώρουχα καθημερινής χρήσης μέχρι και πιο αισθησιακά για ιδιαίτερες στιγμές, η ποικιλία που προσφέρει η Minerva είναι ανεξάντλητη. Από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως βαμβάκι και TENCEL™ Modal και με σχεδίαση που αγκαλιάζει τις καμπύλες, τα γυναικεία εσώρουχα που θα συναντήσετε στην πλούσια συλλογή, θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη για άνεση και κομψότητα. Σλιπ, κορμάκια, φανελάκια, σουτιέν, μεσοφόρια, λαστέξ, ισοθερμικά και άλλα πολλά προϊόντα, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε εκείνα της αρεσκείας σας. Μεμονωμένα ή σε σετ και σε οικονομικές συσκευασίες των 2 ή 3 τεμαχίων, θα ανανεώσουν την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή σας κάθε στιγμή της ημέρας!

 Νυφικά εσώρουχα για στιγμές που μένουν αξέχαστες!



Τα νυφικά εσώρουχα και γενικότερα η επιλογή τους είναι πολύ σημαντική για να αισθάνεστε εκθαμβωτική την ημέρα του γάμου σας. Από λεπτή δαντέλα και διαφάνειες έως σατέν, οι επιλογές της Minerva είναι ατελείωτες. Επιλέξτε ανάμεσα από σαγηνευτικά babydoll ή κλασικά σετ εσωρούχων, δίνοντας έμφαση στην άνεση και την εφαρμογή και νιώστε πιο θηλυκή και κομψή από ποτέ! Αναζητήστε την κατηγορία Bridal lingerie και βρείτε μοναδικές επιλογές, όπου η κλασική γοητεία του λευκού πρωταγωνιστεί μαζί με την αγνότητα που εκπέμπουν τα νυφικά εσώρουχα της συλλογής. Συνδυάστε τα νυφικά εσώρουχα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας με νυχτικά, καλτσοδέτες και ρόμπες γάμου και ολοκληρώστε το bridal look σας! Επισκεφθείτε το minerva.gr, επωφεληθείτε από τη διαχρονική ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές και νιώστε κομψή και όμορφη… από το εσωτερικό!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.