HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Αθ. Κυριαζή στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, Αθανάσιος Κυριαζής επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 202...



Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, Αθανάσιος Κυριαζής επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 τις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (ΕΠΠ) όπου τον υποδέχτηκαν o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, καθ. Βασίλης Λουκόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ του ΕΠΠ, Λυκούργος Σταυρουλόπουλος. Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευε η συνεργάτης του, Βασιλεία Κατραβά.
Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και ο Αντιπρόεδρος του ΕΠΠ, καθ. Βασίλης Παπασωτηρόπουλος και ένα από τα μέλη του ΔΣ του ΕΠΠ, Σπύρος Μαζαράκης. Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός αναφορικά με τις δράσεις και τα έργα ΕΤΑΚ που το ΕΠΠ συμμετέχει. Επιπλέον, ο κ. Κυριαζής εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για το τοπικό οικοσύστημα καινοτομίας συζητώντας για το μελλοντικό σχεδιασμό του ΕΠΠ και τη συμβολή του σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.