HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακαινίζετε την κουζίνα σας;

  Η κατασκευή κουζίνας είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση απ’ ό,τι πιστεύετε, αρκεί να την αναλάβει η Xilotech, με έδρα την Αθήνα . Στο εργοστά...

 


Η κατασκευή κουζίνας είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση απ’ ό,τι πιστεύετε, αρκεί να την αναλάβει η Xilotech, με έδρα την Αθήνα. Στο εργοστάσιό της κατασκευάζονται έπιπλα κουζίνας και έτοιμες κουζίνες, που ενδείκνυνται τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελματίες, που αναζητούν λύσεις ποιοτικές, πρακτικές και οικονομικές. Εξερευνήστε τη συλλογή και βρείτε κουζίνες γωνιακές ή σε σχήμα π, διαφορετικά επιλέξτε την κατάλληλη σύνθεση ή τα κατάλληλα έπιπλα πάγκου κουζίνας, για να δημιουργήσετε τη δική σας, όπως ακριβώς τη θέλετε στις τιμές που θέλετε!

 

Μηχανισμοί κουζίνας για ευκολία στην καθημερινότητα!

 

Οι μηχανισμοί κουζίνας Blum είναι ό,τι καλύτερο για την κουζίνα σας! Στη Xilotech σάς περιμένουν έξυπνοι μηχανισμοί ντουλαπιών και συρταριών, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας στην κουζίνα. Ιδανικοί για το άνοιγμα και κλείσιμο των συστημάτων ανύψωσης των ντουλαπιών, με φρένο και κουμπάσα, είναι ασύγκριτης ποιότητας και διαθέσιμοι σε εξαιρετικές τιμές. Συνδυάστε με τους κατάλληλους οδηγούς συρταριών, μεντεσέδες και κουταλοθήκες και ολοκληρώστε την άνεση, με την εγγύηση ποιότητας της Blum.

 

Πάγκοι κουζίνας που κάνουν τη διαφορά!

Οι πάγκοι κουζίνας της Xiotech εξασφαλίζουν την αναβάθμιση κάθε κουζίνας. Ξύλινοι ή ακρυλικοί, με νησίδα ή χωρίς, είναι αυτοί που θα χαρίσουν την πολυπόθητη αισθητική και λειτουργικότητα και στην οικιακή ή επαγγελματική κουζίνα σας. Επιλέξτε, λοιπόν, εκείνον που ταιριάζει στον χώρο σας και ικανοποιήστε στο μέγιστο την ανάγκη σας για ποιοτική αναδιαμόρφωση της κουζίνας σας!

 

Μοντέρνες κουζίνες με νησίδα!


 

Οι μοντέρνες κουζίνες με νησίδα αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας και στη Xilotech θα βρείτε τις καλύτερες! Επώνυμες, ξύλινες, μονόχρωμες ή με σχέδια, είναι ιδανικές για μικρούς χώρους ή μεγαλύτερους και διαθέσιμε σε πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε σήμερα το xilotech.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Γλυκά Νερά και αποκτήστε, λοιπόν, τη νέα, μοντέρνα κουζίνα σας, εύκολα και γρήγορα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.