HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Πλατεία Πετμεζαίων...



Συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Πλατεία Πετμεζαίων Καλάβρυτα), την 31η του μηνός Μαΐου του έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί πραγματοποίησης Εκδηλώσεων Μνήμης στις Δημοτικές Kοινότητες του Δήμου μας:
α) Τέλεση μνημοσύνου για τον πεσόντα στην Κύπρο Σωτήριο Τζουρά στις Κορφές 14-07-2024, β) Τέλεση μνημοσύνου για τον πεσόντα στην Κύπρο Σωτήριο Αντωνόπουλο στην Ψωφίδα (Τριπόταμα) στις 21-07-2024, γ) Τέλεση μνημόσυνου για τον Ηρακλή Πετιμεζά, στα Καλάβρυτα στις 06-07-2024, δ) Τέλεση μνημοσύνου για τα θύματα βομβαρδισμού από τους Γερμανούς ναζιστές τον Ιούλιο του 1943, στον οικισμό Λαπάθειας της Δημοτικής Κοινότητας Τρεχλού στις 28-7-2024 και δ) τέλεση μνημόσυνου για την Ηρωίδα Καλαβρυτινή Μάνα στα Καλάβρυτα στις 14-8-2024.
2. Περί συμμετοχής αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Μόρφου της Κύπρου, με τίτλο «ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ» και έγκρισης μετάβασης των εκπροσώπων του Δήμου Καλαβρύτων στις εκδηλώσεις (11-14 Οκτωβρίου 2024), στον αδελφοποιημένο Δήμο Μόρφου της Κύπρου.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2024.
4. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 21/2024 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου, του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.) έγκρισης αναμόρφωσης Στοχοθεσίας έτους 2024 του Δ.Μ.Κ.Ο.
5. Περί έγκρισης του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, έτους 2024.
6. Περί έγκρισης σύναψης Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαβρύτων και του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών υπό το θεσμικό και συντονιστικό ρόλο του Δήμου Καλαβρύτων και εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας.
7. Περί έγκρισης τοποθέτησης κάδων ανακύκλωσης, διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης στο Δήμο Καλαβρύτων και σύναψης συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαβρύτων και της Ομόρρυθμου Εταιρείας με την επωνυμία: «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» με το διακριτό τίτλο: “RECYCOM”, για τη διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων στο Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.