HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παλαίμαχοι Παναχαϊκής και Α.Ε.Καλαβρύτων στο ιστορικό γήπεδο της Παναχαΐκής - Όμορφες αθλητικές στιγμές από τους θρύλους

Στο ιστορικό γήπεδο της Παναχαϊκής αγωνίστηκε σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου η ομάδα Παλαιμάχων της Α.Ε.Καλαβρύτων σε αναμέτρηση με τους ζωντανούς ...



Στο ιστορικό γήπεδο της Παναχαϊκής αγωνίστηκε σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου η ομάδα Παλαιμάχων της Α.Ε.Καλαβρύτων σε αναμέτρηση με τους ζωντανούς θρύλους του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου και της μεγάλης Παναχαϊκής. Ζερδεβάς, Στραβοπόδης, Γωργόπουλος, Ανδριέλος, Φωτεινάτος, Αποσκίτης, Μικές, Παναγόπουλος, Φερνάντο, Σταματόπουλος, Νικολόπουλος, Ζανδραβέλης, Μπρακατσέλος, Αργυρόπουλος, Κουγιάς, Παπαχρονόπουλος, Μητρόπουλος, Αγραπίδης, που τίμησαν την φανέλα της Παναχαΐκής απέδειξαν οτι η μπάλα δεν ξεχνιέται.
Από την άλλη πλευρά οι Παλαίμαχοι της Α.Ε.Καλαβρύτων, Μενύχτας, Διον. Τζόβολος, Βασιλακόπουλος, Γιαννόπουλος, Θεοδοσίου, Μπερτσουκλής, Καραμούζης, Κανελλόπουλος, Τσάφος, Παπαχριστόπουλος, Ι. Δαφαλιάς, Β. Δαφαλιάς, Κοντογιώργης, Κακκαβάς, Κρούσκας, Θ. Αναγνωστόπουλος, Παναγόπουλος, Γρουζέλας, Βραχλιώτης, Δρίβας, Ροϊδούλιας, Πατερέλης, Βλάχος, Παπαδημητρόπουλος, που έπαιξαν ως έφηβοι, απέδειξαν οτι ακόμα είναι αξιόμαχοι!
Προπονητής της ομάδας της Παναχαϊκής ο Χρήστος Καραπίτσος ενώ των Καλαβρύτων ο Τάκης Βαρβιτσιώτης και ο Αλέξης Χουλιάρας.
Για την ιστορία η Παναχαϊκή επικράτησε 4-1 αλλά αυτό που μέτρησε ήταν οι όμορφες αθλητικές στιγμές από τους γερόλυκους του αθλητισμού.
Οι Παλαίμαχοι της Παναχαικής είχαν επισκεφθεί τα Καλάβρυτα όπου φιλοξενήθηκαν από την Α.Ε.Καλαβρύτων ένα χρόνο πρίν και σήμερα ανταπόδωσαν την φιλοξενία. Οι συναντήσεις των δύο ομάδων και η δράση τους συνεχίζεται!!!
 
* Η πρώτη φωτό είναι από τον σημερινό αγώνα και η δεύτερη από τον περσινό



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.