HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν το Χάρκοβο

H ουκρανική πολεμική αεροπορία ενημέρωσε πως εξαπολύθηκαν νέες μαζικές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, κυρίως με drones, τη νύχτα του Σαββάτ...

H ουκρανική πολεμική αεροπορία ενημέρωσε πως εξαπολύθηκαν νέες μαζικές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, κυρίως με drones, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, ενώ η Ρωσία ανακοίνωσε ότι τόσο η Κριμαία όσο και εδάφη της νότιας Ρωσίας έγιναν στόχος ουκρανικών επιθέσεων με πυραύλους και drones.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Κίεβο, έγιναν 37 ρωσικές επιδρομές με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα έγιναν μεταξύ άλλων στο Κίεβο, στη Βινίτσια (νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας), στη Σούμι (βορειοανατολικά), στην Τσερκάσι, στη Μικολάιφ και στην Οδησσό (νότια)μ τα οποία ωστόσο καταρρίφθηκαν από την ουκρανική αεράμυνα.
Στο Χάρκοβο και το Κουπιάνσκ, όμως, οι ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις οδήγησαν στο θάνατο 10 αμάχων και τον τραυματισμό άλλων 25, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των τοπικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.