HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκλονιστικό φινάλε στο Πρωτάθλημα - Ο τίτλος στον ΠΑΟΚ - BINTEO KAI ΓΚΟΛ

Σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα με συγκλονιστικό φινάλε ο ΠΑΟΚ, στέφθηκε πρωταθλητής αφού νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Άρη και κατέκτησε τον 4...



Σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα με συγκλονιστικό φινάλε ο ΠΑΟΚ, στέφθηκε πρωταθλητής αφού νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Άρη και κατέκτησε τον 4ο τίτλο του
Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της υποδεχόμενη τη Λαμία και τη νίκησε με 3-0 χάρη σε γκολ των Λιούμπισιτς, Τσούμπερ και Σιμάνσκι, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να κατακτήσει το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα αφού η νίκη του ΠΑΟΚ την άφησε στο -2.
Στον άλλον αγώνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0, ο Ολυμπιακός όμως το έκανε 2-2 και τερμάτισε στην 3η θέση εξασφαλίζοντας την 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, με τους Πράσινους, από την άλλη πλευρά, να μένουν στην 4η και να πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσουν το κύπελλο αν θέλουν να παίξουν και αυτοί στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.