HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αίγιο: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για την εορτή της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε, στις 10 Μαΐου στο Αίγιο, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μ...



Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε, στις 10 Μαΐου στο Αίγιο, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχου Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής, η οποία είναι τοπικά γνωστή ως «Παναγία Τρυπητή», από τον ομώνυμο ιστορικό ναό της πόλης.
Η κυρία Αλεξοπούλου παρέστη στη Θεία Λειτουργία και στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Ορθοδοξία, όπως κάθε χρόνο, τιμά την Παναγία ως Ζωοδόχο Πηγή, η οποία είναι και προστάτιδα του Αιγίου. Με πολλή χαρά βρεθήκαμε και φέτος στους εορτασμούς στην Παναγία Τρυπητή, ένα από τα ιστορικότερα προσκυνήματα της Θεοτόκου στην Ελλάδα. Η Ζωοδόχος Πηγή ας σκέπει, ας προστατεύει και ας χαριτώνει τον ευλαβή λαό μας.
Θερμές ευχές στους Αιγιαλείς, στους Αχαιούς και σε όλους τους Έλληνες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.