HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκ από την είδηση της απώλειας του Άγγελου Μητρόπουλου

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Άγγελου Μητρόπουλου (Άκη) από την Ζαχλωρού, ενός δυναμικού, παρεμβατικού και με...



Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Άγγελου Μητρόπουλου (Άκη) από την Ζαχλωρού, ενός δυναμικού, παρεμβατικού και με δυνατό χιούμορ συμπατριώτη που όλοι αγαπούσαν. 
Ο Άγγελος Μητρόπουλος σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ως προσωπάρχης στον Δήμο Καλαβρύτων και ακολούθως ως υπάλληλος στον Δήμο Διακοπτού και στον Δήμο Αιγιαλείας αργότερα. Γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση, υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος ΔΣ στον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Αιγιαλείας αλλά και σε ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα, έχοντας δώσει μεγάλες και διαρκείς μάχες για τα δικαιώματα των συναδέλφων του υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Άνθρωπος με εξαιρετικό χιούμορ και γλαφυρή πένα, αγαπούσε ιδιαίτερα τα ταξίδια και το καλό φαγητό, ενώ μοιραζόταν συχνά εικόνες στα social media από διάφορες εξορμήσεις του.
Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 4 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Ζαχλωριτίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.