HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό - Ο Ολυμπιακός ραντεβού με την ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια και η ευρύτερη περιοχή ενόψει του μεγάλου τελικού του Europa Conference League., ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη...

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια και η ευρύτερη περιοχή ενόψει του μεγάλου τελικού του Europa Conference League., ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Φιορεντίνα, στις 10 το βράδυ, στο γήπεδο της ΑΕΚ.Επί ποδός 5 χιλιάδες αστυνομικοί.
Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα φθάνουν στην Αθήνα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οδικώς από το Λιμάνι της Πάτρας. Οι οπαδοί των δύο φιναλίστ θα προσεγγίσουν στο γήπεδο από διαφορετικά σημεία, και θα πρέπει να επιδεικνύουν το ονομαστικό εισιτήριο και την αστυνομική ταυτότητα. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού άρχισαν από τις 3 το μεσημέρι να συγκεντρώνονται στο ΣΕΦ. Σημειώνεται ότι η Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» θα λειτουργήσει μετά τις 6 το απόγευμα αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων.

Ακυρώνονται εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού από την UEFA
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έκανε δεκτά όλα τα μαγικά χαρτάκια, που βρέθηκαν σε ελληνικά χέρια για τον σημερινό τελικό του Conference League.
Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια που αρχικά ήταν για τις θύρες που θα κάθονταν φίλοι της Φιορεντίνα, αλλά τελικά κατέληξαν σε χέρια οπαδών του Ολυμπιακού, υπό τον φόβο να υπάρξει ένταση στις εξέδρες της OPAP Arena.
Ως και 2.000 Έλληνες οπαδοί φέρεται να είχαν αποκτήσει εισιτηρία για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Conference League, με εύρος τιμών από 600 έως και 1300 ευρώ, τα οποία είχαν διοχετευτεί εκεί, από την επίσημη ιστοσελίδα της Φιορεντίνα, κάτι το οποίο απαγορευόταν από την UEFA.
Την κίνηση εντόπισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία και προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων.
Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τους άτυχους φίλους των Πειραιωτών, είναι πως όχι μόνο δεν θα παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, στο πιο ιστορικό παιχνίδι του συλλόγου, αλλά θα χάσουν και πολλά χρήματα, που είχαν καταβάλλει για την απόκτηση του εισιτηρίου.

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Όλη η πόλη έχει μετατραπεί σε φρούριο. Κλειστοί δρόμοι, κλειστά σχολεία, αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Οι οπαδοί των δύο φιναλίστ θα ακολουθήσουν συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να προσεγγίσουν το γήπεδο. Κανείς δεν θα πλησιάζει αν δεν έχει εισιτήριο ή διαπίστευση ενώ από αέρος θα επιχειρούν ελικόπτερο και drone της ΕΛΑΣ, που θα δίνουν διαρκώς εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.
Δρόμοι άδειοι, κορδέλες, κιγκλιδώματα και σε κάθε γωνία αστυνομικοί, περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κάτοικοι με την με την ειδική άδεια διέλευσης κατοίκου στα χέρια και άλλοι έχοντας την περασμένη στο λαιμό. Έτσι κινούνται όσοι διαμένουν στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων. Από το βράδυ της Κυριακής, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει στη σφράγιση του γηπέδου. Είχε προηγηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των χώρων του από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Δημιουργήθηκε περίμετρος ασφαλείας στον εξωτερικό του χώρο, από τον οποίο περνούν μόνο όσοι φέρουν ειδική διαπίστευση και κατόπιν αυστηρού ελέγχου.
Διαπιστεύσεις από την UEFA φέρουν μαζί τους ακόμη και οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στα μέτρα. Μιλώντας στο ΕΡΤΝews και την εκπομπή «Συνδέσεις», η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε πως: «είναι πολύ υψηλού επιπέδου τα μέτρα ασφαλείας δεν θα μπορούσαν να είναι και χαμηλότερου θεωρώ , θα έλεγα ότι είναι επιπέδου ολυμπιακών αγώνων, περισσότεροι από 5000 αστυνομικοί θα απασχοληθούν μόνο σήμερα στο λεκανοπέδιο , καθώς όπως καταλαβαίνετε δεν πρέπει να καλύψουν μόνο την ασφάλεια όσων θα κινηθούν κοντά στο γήπεδο αλλά και οποίο περιστατικό σε όλο το λεκανοπέδιο».

Τα μέτρα με τον κύριο όγκο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ξεκίνησαν κυρίως σήμερα από τις έξι το πρωί, με απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους.
Ο Θεοφάνης Αναγνώστου Προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (Θ.Ε.Π.Ε.Κ.) επισημαίνει πως: «Μεταξύ αυτών είναι η Λεωφόρος Δεκελείας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Χαλκίδος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η Λεωφόρος Ηρακλείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τραλλέων και Ελευθερίου Βενιζέλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.