HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Helmos Mountain Festival Line up 2024 - Δείτε όλα τα ονόματα και το πρόγραμμα

Η διοργάνωση που γύρισε τη σελίδα των Φεστιβάλ έρχεται να μας ξεσηκώσει και το 2024. Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, χαλάρωση και διασκέδαση σ...



Η διοργάνωση που γύρισε τη σελίδα των Φεστιβάλ έρχεται να μας ξεσηκώσει και το 2024.
Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, χαλάρωση και διασκέδαση στις πλάγιές του μαγικού Εθνικού Πάρκου και Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού Βουραϊκού ! Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και όλες τις διαθέσεις, παράλληλες δράσεις και φυσικά ένα ακόμα μοναδικό Line up!
Ραντεβού από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου για το 2 ο Helmos Mountain Festival! Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χελμού! Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο φεστιβάλ και μας περιμένουν όλες και όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να μοιραστούμε ανεπανάληπτες στιγμές και να φτιάξουμε νέες αναμνήσεις.

Ποιοι θα συμμετέχουν:
Παρασκευή 21/6
Ορέστης Ντάντος
Μαρίνα Σπανού
Λόγος Τιμής
Γιάννης Χαρούλης

Σάββατο 22/6
Novel 729
L Entourloop
Villagers Of Ioannina City
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Chalet Σκιαδαρέσες

Κυριακή 23/6
Ταφ λάθος
Ιουλία Καραπατάκη
Αλκίνοος Ιωαννίδης
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Chalet Αριστοτέλης Ρήγας

Δευτέρα 24/6
Γιώργος και Νίκος Στρατάκης + Guests

Υπαίθριες Δραστηριότητες
  • Τοξοβολία με την Trekking Hellas.
  • Ποδηλασία με την Trekking Hellas.
  • Λίμνη Τσιβλού με την Trekking Hellas.
  • STYX Trail Races
  • Τοξοβολία με την 4 Seasons Outdoor
  • Πεζοπορία με την 4 Seasons Outdoor
  • Orienteering με την 4 Seasons Outdoor
  • Πεζοπορία με την Trekking Hellas.
  • Yoga με την 4 Seasons Outdoor
  • Flying fox με την Trekking Hellas.
  • Ιππασία με την 4 Season Outdoors
  • E-MTB με την Trekking Hellas.


Το Helmos Mountain Festival είναι ένας θεσμός που επαναπροσδιορίζει τους ορίζοντες των ελληνικών Φεστιβάλ, διευρύνει το φάσμα λειτουργίας ορεινών Κέντρων αθλητισμού και Αναψυχής και δίνει το έναυσμα στο ευρύ κοινό να γνωρίσει τα βουνά της Ελλάδας με έναν συναρπαστικό τρόπο γεμίζοντας μοναδικές στιγμές και δυνατά συναισθήματα τις βαλίτσες των συμμετεχόντων. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι το πρώτο κέντρο χιονοδρομίας που φιλοξενεί ένα Event αυτής της κλίμακας δίνοντας οικονομική ανάσα και προοπτικές σε μια δημοτική επιχείρηση που εξελίσσεται σταθερά μέσα στα τελευταία έτη. Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς της διοργάνωσης είναι η εναρμόνιση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού διοργανώνονται μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες και παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα μας κρατήσουν ζεστούς για ένα ακόμα μοναδικό Line up αλλά και για την αγαπημένη μας φιέστα στην πλατεία του χωριού που σηματοδοτεί τον εορτασμό μιας νέας εποχής φεστιβάλ στην ελληνική ύπαιθρο. Το όραμα μας είναι ο Χελμός να γίνει “ Ένα βουνό για όλους”, ένα σπίτι για χιλιάδες κατασκηνωτές που έχουν την δυνατότητα να κατασκηνώσουν στις ειδικά διαμορφωμένες περιοχές camping και για 3 μέρες οι πρόποδες του Χελμού να γίνουν το σπίτι τους.
Όλα αυτά γίνονται με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη αλλά ταυτόχρονα και την προστασία της ευρύτερης περιοχής του Χελμού, που είναι μέρος του Εθνικού Πάρκου και Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού Βουραϊκού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων του φεστιβάλ, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε χωρίς τύψεις την παραμονή μας στο βουνό!
Το HMF διοργανώνεται από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συμπαραγωγή με την Novel Vox.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.