HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μόναχο και στην «IFAT 2024» ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Στο Μόναχο για την «IFAT 2024», τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση στις νέες Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, βρίσκεται από χθες Τρίτη 14 Μαΐου ο δήμ...



Στο Μόναχο για την «IFAT 2024», τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση στις νέες Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, βρίσκεται από χθες Τρίτη 14 Μαΐου ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος σε αποστολή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) μαζί με άλλους δημάρχους της Αχαΐας και αυτοδιοικητικούς απ όλη τη χώρα.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η δικτύωση και πολύπλευρη ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και τις τελευταίες καινοτομίες στις τεχνολογίες βιώσιμης διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πηγών πλούτου.
Οι αυτοδιοικητικοί επισκέφθηκαν την Τετάρτη στην έκθεση, ενώ είχαν επαφές με εταιρείες που ειδικεύονται σε έργα και δράσεις με οικολογικό και φιλοπεριβαλλοντικό αποτύπωμα (επεξεργασία υδάτινων πόρων και λυμάτων, συστήματα αποχέτευσης, αποκομιδή απορριμμάτων και ανακύκλωση, παραγωγή ενέργειας από επεξεργασία απορριμμάτων, έλεγχος ατμοσφαιρικής ρύπανσης, γεωθερμία). Η αποστολή θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα.
Η «IFAT 2024» λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και φιλοξενεί κάθε χρόνο πάνω από 3.400 εκθέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.