HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιλέγοντας τα καλύτερα αντηλιακά και travel size προϊόντα για ξένοιαστες διακοπές

Τα αντηλιακά είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής φροντίδας του δέρματος, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες , αφού προστατεύουν το...



Τα αντηλιακά είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής φροντίδας του δέρματος, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB που εκπέμπει ο ήλιος, μειώνοντας τον κίνδυνο της πρόωρης γήρανσης, των εγκαυμάτων του ήλιου και άλλων δερματικών παθήσεων. Έτσι τα αντηλιακά δεν θα πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σας στις φετινές διακοπές.

Τι γίνεται όμως αν θέλετε να πάρετε μόνο τα απαραίτητα ή αν ταξιδεύετε αεροπορικώς και έχετε περιορισμό στα λίτρα των καλλυντικών σας; Τα travel size προϊόντα που θα βρείτε στο online φαρμακείο Carespot είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας ακολουθούν παντού στις διακοπές σας και να φροντίζουν την υγεία της επιδερμίδας σας.

Πώς να τα επιλέξετε

Τα αντηλιακά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες: τα χημικά και τα φυσικά (ή μεταλλικά) αντηλιακά.

         Χημικά Αντηλιακά: Περιέχουν οργανικά χημικά συστατικά που απορροφούν τις UV ακτίνες πριν αυτές φτάσουν στο δέρμα. Συνήθη συστατικά περιλαμβάνουν τα avobenzone και oxybenzone.

         Φυσικά Αντηλιακά: Χρησιμοποιούν μεταλλικά συστατικά, όπως το διοξείδιο του τιτανίου και το οξείδιο του ψευδαργύρου, τα οποία αντανακλούν και διασκορπίζουν τις UV ακτίνες από την επιφάνεια του δέρματος.

Η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος δέρματος, οι προσωπικές ανάγκες (π.χ. ευαισθησία του δέρματος, αντοχή στο νερό) και οι συνθήκες έκθεσης στον ήλιο. Είναι σημαντικό να επιλέγετε ένα αντηλιακό με επαρκή δείκτη προστασίας SPF (Sun Protection Factor). Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, συνιστάται η χρήση αντηλιακού με SPF τουλάχιστον 30 για καθημερινή χρήση.

Στο online φαρμακείο Carespot θα βρείτε όλες τις σειρές σε επώνυμα αντηλιακά, όπως Apivita Bee Sun Safe και Frezyderm Active Sun Screen, αλλά και την κορυφαία σειρά La Roche Posay Anthelios. Αντιηλιακά προσώπου, αντιηλιακά σώματος, βρεφικά και παιδικά αντηλιακά, λάδια προστασίας αλλά και αντηλιακά μαλλιών, καθώς και προϊόντα After Sun για μετά την έκθεση στον ήλιο, σας περιμένουν σε μοναδικές προσφορές.



Χωράνε παντού

Τα travel size προϊόντα φαρμακείου είναι ιδανικά για όσους ταξιδεύουν συχνά και θέλουν να διατηρήσουν την προσωπική τους υγιεινή και φροντίδα σε υψηλά επίπεδα, χωρίς να επιβαρύνουν τις αποσκευές τους με μεγάλες συσκευασίες. Αυτά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε μικρές, εύχρηστες συσκευασίες που είναι εύκολες στη μεταφορά και συμμορφώνονται με τις αεροπορικές προδιαγραφές για υγρά στις χειραποσκευές.

Πλεονεκτήματα με τα travel size προϊόντα

         Ευκολία στο Ταξίδι: Με το βάρος και τον όγκο των αποσκευών να αποτελεί πάντα θέμα, οι μικρές συσκευασίες είναι πιο εύχρηστες και εύκολες στη μεταφορά.

         Συμμόρφωση με Κανονισμούς Αεροπορικών: Πληρούν τις απαιτήσεις για τη μεταφορά υγρών σε χειραποσκευές, προσφέροντας ένα μέγεθος κάτω από τα 100 ml.

         Δοκιμή Νέων Προϊόντων: Προσφέρουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν νέα προϊόντα σε μικρότερη ποσότητα πριν αποφασίσουν να αγοράσουν την μεγάλη συσκευασία.

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Carespot θα βρείτε ταξιδιωτικές συσκευασίες σε όλα τα δημοφιλή και απαραίτητα προϊόντα για τις διακοπές σας, όπως είδη για στοματική υγιεινή, ενυδάτωση σώματος και καθαρισμός προσώπου, αντισηπτικά, αλλά και αντηλιακά και εντομοαπωθητικά travel size προϊόντα για να απολαύσετε ξένοιαστοι τις διακοπές σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.