HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεταμορφώστε τον χώρο σας με Welhome!

 Οι γωνιακοί καναπέδες , απλοί ή πολυμορφικοί , αναβαθμίζουν το σαλόνι, αναδεικνύοντας την άνεση και την αισθητική. Με άνετη και κομψή σχεδί...

 Οι γωνιακοί καναπέδες, απλοί ή πολυμορφικοί, αναβαθμίζουν το σαλόνι, αναδεικνύοντας την άνεση και την αισθητική. Με άνετη και κομψή σχεδίαση δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα και προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης για την οικογένεια και τους φίλους. Στο Welhome θα βρείτε σε προσφορές μοντέρνους γωνιακούς καναπέδες κρεβάτι, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς, σε σχήμα π και σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να επιλέξετε εκείνον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρους σας. Γιατί, ο γωνιακός καναπές Welhome, με υψηλής ποιότητας υλικά και minimal σχεδιασμό αποτελεί την τέλεια προσθήκη στο καθιστικό σας.

 

Έπιπλα τηλεόρασης μοντέρνα για κάθε στιλ διακόσμησης!

 


Έπιπλα τηλεόρασης μοντέρνα και κλασικά, vintage και country αποτελούν μέρος μιας μεγάλης συλλογής που μπορείτε να εξερευνήσετε, κάνοντας την περιήγησή σας στο Welhome. Για εσάς που σας αρέσει να περνάτε χρόνο στο σπίτι, παρακολουθώντας τηλεόραση, τα έπιπλα tv που θα βρείτε εκεί, θα σας λύσουν τα χέρια. Ξύλινα από Wenge, καρυδιά ή άλλο ξύλο, σταθερά ή με ροδάκια, με ράφια και αποθηκευτικούς χώρους ή χωρίς, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και αποχρώσεων!

 

Έπιπλα στην Αθήνα που πάνε… παντού!

 


Αν αναζητάτε έπιπλα στην Αθήνα, θα βρείτε τα πιο ποιοτικά και οικονομικά στο Welhome. Καναπέδες, κρεβάτια, γραφεία, έπιπλα για παιδικό δωμάτιο, φοιτητικό σπίτι ή διαμέρισμα Airbnb, όλα σας περιμένουν, για να επιλέξετε τα δικά σας, μεμονωμένα ή σε σετ στο ύφος που προτιμάτε. Μοντέρνα, κλασικά, νεοκλασικά, ξύλινα ή μεταλλικά, θα ολοκληρώσουν τη διακόσμηση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου με τον καλύτερο τρόπο! Επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα ή προχωρήστε σε online αγορά με ένα click στο welhome.gr και επωφεληθείτε από την άμεση παράδοση και τη δυνατότητα συναρμολόγησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.