HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Συνελήφθη 12χρονος που λήστεψε και τραυμάτισε γυναίκα

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε, δικογραφί...



Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε, δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και προσήχθη ο 12χρονος υιός της.
Ειδικότερα, ο 12χρονος, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισε μια γυναίκα που πραγματοποιούσε συναλλαγή σε ΑΤΜ και της αφαίρεσε την τραπεζική της κάρτα, ενώ όταν η παθούσα αντιστάθηκε, ο 12χρονος της επιτέθηκε με αιχμηρό μεταλλικό έλασμα και την τραυμάτισε στο βραχίονα.
Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή επενέβησαν άμεσα και προσήγαγαν τον 12χρονο και συνέλαβαν τη μητέρα του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανηλίκου και της μητέρας του θα υποβληθεί στον Εισαγγέλεα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.