HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ορκίστηκαν τα 15 νέα μέλη της κυβέρνησης

Στις 18:00 άρχισε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαρο...



Στις 18:00 άρχισε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο περιθώριο του ανασχηματισμού που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα.
H πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που προέκυψε από τον ανασχηματισμό, θα γίνει αύριο, Σάββατο πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για την Ελβετία για να συμμετάσχει στην διάσκεψη για την Ουκρανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί τα 4 υπουργεία, όπου έγιναν αλλαγές στους επικεφαλής τους, στο επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι η κυβέρνηση θέτει πλέον ως βασική προτεραιότητα τα εξής θέματα: την ακρίβεια, τους αγρότες, την περιφέρεια, καθώς και το αποτελεσματικότερο κράτος για καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών.
Ακολούθησε η φωτογραφία με τον πρωθυπουργό και την πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί επέστρεψαν στις θέσεις του για τις τελετές παράδοσης-παραλαβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.