HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γερμανία – Ελλάδα 2-1

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Γκλάντμπαχ αλλά δεν επιβραβεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, με την Γερμανία να επικρατεί μ...



Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Γκλάντμπαχ αλλά δεν επιβραβεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, με την Γερμανία να επικρατεί με 2-1 με ανατροπή στο 89' στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει της έναρξης του Euro 2024.
Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 33′ με τον Χάβαρτς να φέρνει το ματς στα ίσια στο 56′ και τον Γκρος στο 89′ να δίνει τη νίκη στα «πάντσερ».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ (69' Χένριχς), Ρίντιγκερ (69' Σλότερμπεκ), Τα, Μίτελσταντ (46' Ράουμ), Άντριχ (69' Γκρος), Κρόος, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν (69' Φούλριχ), Βιρτς (46' Σανέ), Χάβερτς
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος (78' Αθανασιάδης), Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος (78' Κουρμπέλης), Μασούρας (68' Δουβίκας), Μπακασέτας (68' Μπουχαλάκης), Τζόλης, Ιωαννίδης (10' Παυλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.