HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνιες 2024: Το Πρόγραμμα της δεύτερη εβδομάδας

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλήνιων 2024 με τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε μαθήματα Προ...



Αρχίζει σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλήνιων 2024 με τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε μαθήματα Προσανατολισμού και Ειδικότητας, αντίστοιχα.
Την πρώτη εβδομάδα των Πανελλήνιων 2024 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα μαθήματα Γενικής Παιδείας. Παράλληλα, από αύριο, Δευτέρα, αρχίζουν οι εξετάσεις των γυμνασίων.
Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τους υποψηφίους των ΓΕΛ, την ερχόμενη Τρίτη 4 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).
Στη συνέχεια, την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.

EURO 2024 - Highlights