HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις εκδηλώσεις μνήμης στο Δίστομο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ)

Στις εκδηλώσεις μνήμης για την 80ή επέτειο της Σφαγής του Διστόμου από τα γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κ...

Στις εκδηλώσεις μνήμης για την 80ή επέτειο της Σφαγής του Διστόμου από τα γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος.
Η παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι και Πρόεδρος στο δίκτυο μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας.
Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, τοπικοί παράγοντες, επιζώντες του Ολοκαυτώματος, Δήμαρχοι μαρτυρικών πόλεων, συγγενείς των σφαγιασθέντων και πολίτες.
Το κ. Παπαδόπουλο προέδρευσε στην συνεδρίαση του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων ενώ τιμήθηκε για την δράση του από τον Δήμαρχο Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας κ. Γιάννη Σταθά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.