HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 21η του μηνός Ιουνίου του έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30, με τα παρακάτω θέματα ...



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 21η του μηνός Ιουνίου του έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.)του Δήμου για την ένταξη σ’ αυτόν αρμοδιοτήτων και των θέσεων του προσωπικού: α) του καταργηθέντος ΝΠΔΔ του Δήμου «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ Δ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ.Π.Ν.&.Α.) και β) της λυθείσας «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» (ΔΗ.Κ.Ε.Κ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) του Δήμου Καλαβρύτων. (παρ. 2δ άρθρα 27 και 29 του ν. 5056/2023).
2. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου, οικ. έτους 2024.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2024.
4. Περί έγκρισης σύναψης σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αιγιαλείας και Δήμου Καλαβρύτων, άσκησης διοικητικής υποστήριξης του συνόλου των αρμοδιοτήτων Υπηρεσίας Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) του Δήμου Καλαβρύτων από το Δήμο Αιγιαλείας.
5. Περί ορισμού ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως υπόλογο διαχείρισης του λογαριασμού για το έργο: «Αναβάθμιση Υποδομών ΄Υδρευσης Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
6. Περί επικαιροποίησης - ορισμού εκπροσώπου του Δήμου (τακτικού και αναπληρωματικού) στην Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος CLLD/LEAER 2014-2020.
7. Περί τροποποίησης και συμπλήρωσης της αριθμ. 82/2024 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλαβρύτων.
8. Περί ορισμού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσης 2023.
9. Περί του από 3-6-2024 εγγράφου αιτήματος του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λαγοβουνίου του Δήμου Καλαβρύτων, για κατεδάφιση επικινδύνου ετοιμόρροπου κτιρίου εντός του οικισμού Λαγοβουνίου και καθαρισμού του οικοπέδου αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.