HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κομψή άνεση που δεν κρύβεται!

Οι γυναικείες παντόφλες του Vip-Pantofles , από τις πλαστικές και αθλητικές για την πισίνα ή τη θάλασσα, μέχρι τις πετσετέ ή τις δερμάτι...



Οι γυναικείες παντόφλες του Vip-Pantofles, από τις πλαστικές και αθλητικές για την πισίνα ή τη θάλασσα, μέχρι τις πετσετέ ή τις δερμάτινες για πιο κομψές εμφανίσεις είναι ιδανικές για κάθε ανάγκη. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή και ανακαλύψτε επώνυμες παντόφλες ψηλές με τακούνι ή φλατ και απολαύστε ακαταμάχητη άνεση και στιλ. Στην ίδια συλλογή θα συναντήσετε, επίσης, σαγιονάρες, slides, σανδάλια και άλλες επώνυμες παντόφλες όπως Parex και Sabino για κάθε γούστο και κυρίως, για ξεκούραστα άκρα! Επωφεληθείτε, λοιπόν, από τις προσιτές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση και αποκτήστε εκείνες που θα σας χαρίσουν ασφαλή και άνετα βήματα στο σπίτι, στην παραλία ή αλλού!

 

Γυναικείες σαγιονάρες για καλοκαίρι με στιλ!

 

Οι γυναικείες σαγιονάρες θαλάσσης δεν λείπουν ποτέ από τις παπουτσοθήκες κι αυτό γιατί χαρίζουν απόλυτη άνεση και στιλ, χωρίς να κουράζουν τα πόδια. Στο Vip-Pantofles θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμες ανατομικές σαγιονάρες που θα κάνουν το καλοκαίρι σας ξεχωριστό. Λευκές, μαύρες, αλλά και σε άλλα έντονα χρώματα, φλατ, δίπατες ή ψηλές, δερμάτινες ή πλαστικές, είναι διαθέσιμες σε πολύ συμφέρουσες τιμές, για να επιλέξετε τη γυναικεία σαγιονάρα που θα φοράτε συνέχεια το φετινό καλοκαίρι!

                    


Γυναικείες καλοκαιρινές παντόφλες για άνεση… παντού!

Οι γυναικείες καλοκαιρινές παντόφλες συνδυάζουν μοναδική άνεση και ξεχωριστό στιλ και, πλέον, δεν φοριούνται μόνο στην παραλία… Αντιθέτως, μπορούν να φορεθούν και σε μια βόλτα στην πόλη, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο street style look! Περιηγηθείτε στη συλλογή του Vip-Pantofles και ανακαλύψτε παντόφλες γυναικείες και καλοκαιρινές για κάθε ανάγκη. Ορθοπεδικές, ανατομικές, φλατ ή ψηλές, πλαστικές, δερμάτινες ή πετσετέ, κλειστές ή ανοιχτές, αθλητικές ή μη, όλες τους χαρίζουν ξεκούραση… των άκρων! Επισκεφθείτε, λοιπόν, το vip-pantofles.gr και αποκτήστε τις δικές σας με ένα click στις καλύτερες τιμές!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.