HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθηνών - Κορίνθου: Άρση των εκτροπών στην Εθνική - Παραμένει κλειστή η παλαιά

Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα η Τροχαία προχώρησε στην άρση των εκτροπών που γινόταν στα διόδια Ελευσίνας, Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώ...



Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα η Τροχαία προχώρησε στην άρση των εκτροπών που γινόταν στα διόδια Ελευσίνας, Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώρους.
Τα οχήματα πλέον εξέρχονται από την εθνική οδό στον κόμβο Λουτρακίου και εισέρχονται πάλι στον κόμβο Επιδαύρου.
Όσον αφορά την παλαιά εθνική οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο παραμένει κλειστή στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.
Για περίπου δύο ώρες κανέναν όχημα δεν περνούσε τα διόδια Ελευσίνας προς Κόρινθο και γινόταν υποχρεωτικά αναστροφή προς Αθήνα. Στις 23.30 ενεργοποιήθηκε το 112 κατά μήκος της εθνικής οδού, ενημερώνοντας τους οδηγούς ότι σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις και καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Τι προηγήθηκε
Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού λίγο μετά τις 8μμ. Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με διαδοχικές εκρήξεις. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό. Λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις στο σημείο.
Στις 23:40, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά στο βυτιοφόρο είχε σβήσει.
Το συμβάν σημειώθηκε στη χιλιομετρική θέση -75.5-, στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου.
Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα.
φωτό: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.