HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειτορία: Σύλληψη για ενδοοικογενειακή απειλή - Απόπειρα αυτοκτονίας της καταγγέλλουσας

Συνελήφθη στην περιοχή της Κλειτορίας χθες (23/06) το μεσημέρι 50χρονος για ενδοικογενειακή απειλή, όπως κατήγγειλε η 32χρονη σύζυγός του. Σ...



Συνελήφθη στην περιοχή της Κλειτορίας χθες (23/06) το μεσημέρι 50χρονος για ενδοικογενειακή απειλή, όπως κατήγγειλε η 32χρονη σύζυγός του. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο σύζυγος της την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τα δύο τους παιδιά. Λίγη ώρα αργότερα η 32χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια και οδηγήθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας οπου και της παρασχέθηκαν οι πρωτες βοήθειες.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Κλειτορίας οδήγησαν τον 50χρονο στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων όπου την Τρίτη 25 Ιουνίου θα απολογηθεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής κατ εξακολούθηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com την 32χρονη θα την δεί ψυχολόγος με εισαγγελική εντολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.