HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σκακιστικός Καλαβρύτων στην γιορτή Σκακιού στο Αίγιο και με διακρίσεις

Mιά γιορτή Σκακιού, ένα τουρνουά, με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές, διοργάνωσε την Κυριακή 16 Ιουνίου ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος...



Mιά γιορτή Σκακιού, ένα τουρνουά, με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές, διοργάνωσε την Κυριακή 16 Ιουνίου ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Αιγιαλείας (Α.Σ.Ο.Α.) στο Vostizza Psitocafe, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων του Αιγίου.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος σπουδαίου σκακιστές κυρίως, αθλητές του Α.Σ.Ο.Α, αθλητές από τα σχολεία της Αιγιαλείας, αθλητές από την Δυτική Ελλάδα και από τα Ιόνια Νησιά και φυσικά απο τα Καλάβρυτα που έχουν παράδωσει εδώ και χρόνια με την συμβολή του αείμνηστου Νίκου Ραζή και τον Σκακιστικός Καλαβρύτων (ΣΕΠΟΚΕ) που επανήλθε στην δράση και συμμετείχε με πενταμελή ομάδα συμμετείχε.Ξεχωριστή διάκριση για τον Ηρακλή Ντάνο , που κατέλαβε την 3 η θέση στην κατηγορία Γυμνασίων -Λυκείων -Ιεκ . Ειδική αναφορά έγινε για την πολυετή προσφορά του αείμνηστου Προέδρου του ΣΕΠΟΚΕ Νίκου Ραζή.
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Θεοδόσης Παναγόπουλος χαιρέτησε τη διοργάνωση και απένειμε τα έπαθλα στους νικητές της κατηγορίας των μαθητών της ΣΤ Δημοτικού.

Το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Στάθης Ευσταθόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Αντωνόπουλος με τον περιφερειακό σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας Αριστείδη Τηλιγάδη, ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Γιώργος Γκιώνης, ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Ελευθεριώτης, Μαρία Αγγελοπούλου και οι σύμβουλοι Σωκράτης Μαυρίδης και Ελευθερία Μαρνέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.