HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γεωργουλοπούλου Ελένη - Από τα Τριπόταμα στην Ευρωβουλή

Είμαι η ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ), Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου. Έχω καταγωγή από το ιστορικό χωριό...



Είμαι η ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ), Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου.
Έχω καταγωγή από το ιστορικό χωριό των Καλαβρύτων, τα Τριπόταμα ή Αρχαία Ψωφίς.
Στα Καλάβρυτα η ιστορία συνυπάρχει με τη σύγχρονη γοητεία.
Με πλούσιο παρελθόν, που διαμορφώθηκε από κομβικές στιγμές κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης και την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, κατά την οποία πλήρωσαν ακριβά το τίμημα της ελευθερίας με την εκτέλεση όλων των ανδρών άνω των 14 ετών.
Ένας τόπος μοναδικής ομορφιάς, όμορφων και ζεστών κατοίκων, σύγχρονος, που έχει προσφέρει πολλά στην κοινωνία και στην οικονομία της πατρίδας μας.

Η ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ), γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με τον σύζυγό της, Ανδρέα Αλεξανδράτο και την κόρη της, Μάρη, στη Βουλιαγμένη Αττικής.
Είναι απόφοιτος Σχολής Δημοσιογραφίας, μιλά τρεις ξένες γλώσσες, και έχει πιστοποιήσεις σεμιναρίων με αντικείμενο τη Δημόσια Διοίκηση.
Εργάστηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, στο Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (είχε ενεργό συμμετοχή, στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στο αθλημα του Τριάθλου, που φιλοξενήθηκε στη Βουλιαγμένη Αττικής). και ως Προϊσταμένη του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Βουλιαγμένης μέχρι πρότινος.
Έχει δυναμική συμμετοχή στα κοινά του Δήμου της, στη Νότια και στην Ανατολική Αττική.
Συμμετέχει εθελοντικά σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που αφορούν στη στήριξη των ευαίσθητων & των ευάλωτων ομάδων, σε δράσεις του “Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού” ενώ για την προσφορά της έχει βραβευτεί.
Πιστεύει στην Ενωμένη Ευρώπη, υποστηρίζει με σθένος τη θέση της Ελλάδας μέσα σε αυτή, και διεκδικεί τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μπορούν να δημιουργηθούν για τους πολίτες της.
Τηλέφωνο: 6944555279
Facebook: ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)
Eleni Georgoulopoulou
Instagram: eleni.georgoulopoulou.ee
Tik Tok: eleni.georgoulopoulou.ee
Email: elenegeorgoulopoulou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.