HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχική δίωξη από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον γνωστό ποινικολόγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Απόστολο Λύτρα από τον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρ...

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον γνωστό ποινικολόγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Απόστολο Λύτρα από τον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό.
Η πειθαρχική δίωξη από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών αυτή ήρθε μετά την επίσημη ενημέρωση από την Εισαγγελία πως σε βάρος του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα κινήθηκε ποινική διαδικασία για το ξυλοδαρμό της συζύγου του.
Η υπόθεση πλέον θα διερευνηθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου.
Ζήτησε περιπολικό για την ασφάλεια της η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα
Χθες και την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας βρισκόταν κρατούμενος στο Τμήμα της Ομόνοιας, για την άγρια ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα μετέβαινε στην οικία του ζεύγους στον Γέρακα για να δει την κατάσταση της δικηγόρου και λάβει κατάθεση.
Όπως αποκαλύπτει το newsit, η 37χρονη ζήτησε αστυνομική προστασία για την ασφάλεια της.
Συγκεκριμένα, το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ, γράφει:
«Την 16/6/2024 και 20:55 περίπου ανωτέρω όπλα κατασχέθηκαν από την Υπηρεσία μας από κοινού με 8 σφαίρες διαμετρήματος 9mm κατόπιν παραγγελίας της Ανακρίτριας του 18ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών κυρίας Χριστίνας Σαλάπα στην οποία η ανωτέρω έδωσε κατάθεση. Γίνεται μνεία ότι η ανωτέρω ζήτησε όχημα της Αστυνομίας για την ασφάλεια της, το οποίο και βρίσκεται από τις 23:00 ώρα της 16/6/2024 έξωθεν της οικίας της».
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.