HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αθλητικός κόσμος της Αχαΐας τίμησε τον Αντώνη Παπακανέλλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/6) η Βραδιά των Νικητών για το 2024! Για 6η χρονιά οι καλύτερες ομάδες όλων των...



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/6) η Βραδιά των Νικητών για το 2024!
Για 6η χρονιά οι καλύτερες ομάδες όλων των αθλημάτων καθώς επίσης και οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν διακριθεί σε ατομικό επίπεδο, συναντήθηκαν στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του νυχτερινού κέντρου Χάραμα Θερινόν. Ενδεικτική της επιτυχίας που είχε η Βραδιά των Νικητών για το 2024 ήταν η συμμετοχή του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά ένα τόσο μεγάλο κέντρο, ξεπερνώντας όλες τις προηγούμενες αντίστοιχες βραδιές.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Καλαβρυτινός (από την Κλειτορία) αστέρας του Ολυμπιακού Αντώνης Παπακανέλλος που με την ομάδα του κατέκτησε το Youth League με ιστορικό θρίαμβο στον τελικό με 3-0 επί της Μίλαν και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης. Την τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Παπακανέλλο απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος. 
Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού πήραν όλοι όσοι βραβεύτηκαν και ειδικότερα οι Μένιος Σακελλαρόπουλος, Κωνσταντίνος Ανδριανός, Γεωργία Μητρογιάννη, Νάσος Τσάμης, Πήγασος Μπεγουλακίου, Αχαιός Σαραβαλίου, Αντώνης Παπακανέλλος , Ηλίας Τσοπάνογλου που ήταν στην
κατηγορία τιμής ένεκεν. Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης που τίμησε τη διοργάνωση με την παρουσία του. Ο μικρός Γιαννάκης, ο πλέον αγαπημένος φίλαθλος του ελληνικού αθλητισμού, αποθεώθηκε από τον κόσμο όταν ανέβηκε στην πίστα για να παραλάβει το βραβείο του. Μάλιστα, ο φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά πάνω απ’ όλα φίλαθλος όλων των ομάδων, ευχήθηκε τα καλύτερα στην Παναχαϊκή όταν ο αρχηγός των «κοκκινόμαυρων» Ανδρέας Κολοβούρης του παρέδωσε μία φανέλα και ένα λάβαρο. Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής ήταν αυτός που μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο TAE KWON DO Σωτήρη Μιχόπουλο ανέβασαν τον Γιάννη στην πίστα.
Μετά το τέλος των βραβεύσεων τη βραδιά απογείωσε ο μοναδικός Δήμος Αναστασιάδης μαζί με την εκρηκτική Τάνια Καρρά και την ανερχόμενη Έμιλυ. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο όμιλος Plus Media και ο ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη του ΠΕΑΚ. Χορηγός ήταν η εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.