HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ισθμός: Μεγάλες καθυστερήσεις την κυκλοφορία από την ανατροπή του βυτιοφόρου

Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ι...

Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού. Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με διαδοχικές εκρήξεις. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό. Λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις στο σημείο.
Στις 23:40, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά στο βυτιοφόρο είχε σβήσει.
Το συμβάν σημειώθηκε στη χιλιομετρική θέση -75.5-, στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου.
Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα.
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία έκλεισαν τα διόδια Καλαμακίου, ενώ γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στη Γέφυρα Κόμβου Λουτρακίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Επιπρόσθετα, λόγω του περιστατικού παρατηρείται αυξημένη κίνηση πριν τα διόδια Καλαμακίου.
Εχει διακοπεί η κυκλοφορία και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων αλλά και στο ύψος που βρίσκονται τα διόδια Ελευσίνας.
Τα οχήματα εκτρέπονται προς Αθήνα. Στην κυκλοφορία από Πάτρα, εκτρέπονται όλα τα οχήματα στα διόδια του Κιάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.