HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

H 3η διά ζώσης, ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής (Μαΐου - Ιουνίου 2024) του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, την 28η του μη...



H 3η διά ζώσης, ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής (Μαΐου - Ιουνίου 2024) του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, την 28η του μηνός Ιουνίου του έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:-
1. Περί αιτήματος του επικεφαλής της μειοψηφίας, δημοτικού συμβούλου κ. Αθανασίου Κανελλόπουλου, για ανάπτυξη του θέματος με τίτλο: «ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ» .
2. Περί αιτήματος του Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας, κ. Αβραάμ Ανδριόπουλου, για ανάπτυξη του θέματος με τίτλο: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ, ΑΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΣΗΣ».
3. Περί αιτήματος του Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας, κ. Αναστάσιου Πλώτα, για ανάπτυξη του θέματος με τίτλο: «ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΡΙΨΗ ΜΠΑΖΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΩΔΕΙΣ ΧΩΡΟΥΣ».
4. Περί αιτήματος της Δημοτικής Συμβούλου της μειοψηφίας, Αναστασίας Μπαλασοπούλου, για ανάπτυξη του θέματος με τίτλο: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ (Ή ΕΣΤΩ ΜΕΛΕΤΩΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.

EURO 2024 - Highlights