HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Στα χέρια της ΕΛΑΣ καλλιεργητής ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ...



Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, πραγματοποίησαν έρευνες σε αγρόκτημα και κατοικία του κατηγορούμενου, κατά τις οποίες βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
• (4) κιλά και (453) γραμμάρια κάνναβης,
• (81) δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας, το ύψος των οποίων έφτανε τα δύο μέτρα και ο κατηγορούμενος τα καλλιεργούσε σε γλάστρες και στο έδαφος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος, που θα αποκόμιζε από την καλλιέργεια και περεταίρω διακίνηση των ναρκωτικών ξεπερνά τα 60.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.