HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η τελευταία παράσταση για τον ηθοποιό Ιάσονα Φωτήλα πριν αναλάβει το υφυπουργείο Πολιτισμού (ΦΩΤΟ)

Το αίμα νερό δεν γίνεται για τον Ιάσονα Φωτήλα ο οποίος, πιστός στους θεατρικούς φίλους του, έπαιξε άψογα τον ρόλο του στο θεατρικό σανίδι σ...



Το αίμα νερό δεν γίνεται για τον Ιάσονα Φωτήλα ο οποίος, πιστός στους θεατρικούς φίλους του, έπαιξε άψογα τον ρόλο του στο θεατρικό σανίδι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο στα Καλάβρυτα πριν αναλάβει στο πόστο του ως υφυπουργός πολιτισμού.
Το νέο μέλος του κυβερνητικού σχήματος απο την Αχαΐα έδωσε την Κυριακή το βράδυ την αποχαιρετιστήρια παράστασή του στα Καλάβρυτα όπου πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Διπλή Ταρίφα» με την κόρη του Αλίκη και άλλους ερασιτέχνες αλλά σπουδαίους ηθοποιούς. Έπαιξε τον τελευταίο ρόλου του που αναλάβει και καταχειροκροτήθηκε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Πολύκεντρο.
Όπως ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε, ζήτησε άδεια από τον Πρωθυπουργό να παίξει στην προγραμματισμένη, πολύ πριν την υπουργοποίησή του παράσταση με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά «βεβαίως» στο αίτημα του βουλευτή του να πατήσει για μια φορά τουλάχιστον και ως κυβερνητικό στέλεχος στο… σανίδι. Από σήμερα Δευτέρα, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στο υφυπουργείο Πολιτισμού και αναστέλλει όπως δήλωσε κάθε θεατρική του δραστηριότητα.
Στο τέλος της παράστασης ευχαρίστησε όλους, ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Βαρβιτσιώτη και τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων κ. Δαφαλιά.

Διασκευή: Τζίμης Πολίτης, Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος, Βοηθός σκηνοθέτη - σκηνικά - κουστούμια: Πηνελόπη Χατζή, Κονσόλα φώτων-ήχων: Don Mitre, Νίκος Γιατράκος, Oργάνωση παραγωγής: Ιλια Ράγκου, Παραγωγή: Επίκεντρο Πολιτισμού
Παίζουν: Παίζουν: Ιάσονας Φωτήλας, Βασίλης Έξαρχος, Αλίκη Φωτήλα, Νάνσυ Κορδώνη, Ιωάννα Κάμαρη, Πολύδωρος Παπαδόπουλος, Μάκης Νικολόπουλος 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.