HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Θρήνος για τον Θανάση Σπυρόπουλο που έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα με τρακτέρ

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Κυριακής στο Κρυονέρι Καλαβρύτων με τον χαμό του 60χρονου και ...



Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Κυριακής στο Κρυονέρι Καλαβρύτων με τον χαμό του 60χρονου και ιδιαίτερα αγαπητού συμπατριώτη μας Αθανασίου Σπυρόπουλου που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα Κυριακή κοντά στις 10πμ όταν ο άτυχος αγρότης εκτελούσε αγροτικές εργασίες 500 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Εκεί το τρακτέρ ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.  Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Καλαβρύτων όπου τον απεγκλώβισε με την βοήθεια μηχανήματος ιδιώτη και τον μετέφερε στον κεντρικό δρόμο χωρίς τις αισθήσεις του με την βοήθεια αγροτικού. Περιπολικό του Α.Τ. Καλαβρύτων εφερε ιατρό που προσπάθησε να τον επαναφέρει αλλά ήδη ήταν αργα. Ασθενοφόρο τον μετέφερε ήδη νεκρό στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη.  
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 5μμ στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευή στο Κρυονέρι 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.