HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τάκης Βαρβιτσώτης: Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Τσοροτιώτη

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης σε δήλωσή του "αποχαιρετά" τον φίλο και συμπατριώτη Γιάννη Τσο...



Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης σε δήλωσή του "αποχαιρετά" τον φίλο και συμπατριώτη Γιάννη Τσοροτιώτη αναφέροντας:
"Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, αποχαιρετάμε έναν καλό φίλο, τον Γιάννη Τσοροτιώτη. Έναν άνθρωπο με καρδιά γεμάτη καλοσύνη, που πάντα σκόρπιζε το γέλιο και τη χαρά με το καλαμπούρι και τις καλοσυνάτες κουβέντες του.
Ως παίκτης της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, ο Γιάννης άφησε τις ομορφότερες αναμνήσεις στους συμπαίκτες του. Ήταν αγαπητός από όλους, πάντα με το χιούμορ του και τα καλοσυνάτα πειράγματά του, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Για πολλά χρόνια, υπηρέτησε ως φύλακας του Εθνικού Σταδίου Καλαβρύτων, παρέχοντας ασφάλεια και ηρεμία σε κάθε γονιό που έστελνε το παιδί του να αθληθεί. Η παρουσία του και η αξιοσύνη του ήταν πηγή εμπιστοσύνης και σιγουριάς για όλους.
Φίλος με τους προπονητές και πάντα πηγαίος στις απαντήσεις του, ο Γιάννης θα μας λείψει πολύ. Η φυσική του παρουσία μπορεί να απουσιάζει, αλλά η μνήμη του Γιάννη του "Τάμπουρα" θα παραμένει ζωντανή σε όλα τα Καλάβρυτα.
Θερμά συλλυπητήρια στα αδέλφια του, τον Τάκη, τον Δημήτρη και τον Γιώργο. Ας ζήσουν να τον θυμούνται και να διατηρούν ζωντανές τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν μαζί του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.